1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, si reprezenta acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Euro Marsen SRL. Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Euro Marsen SRL isi rezerva unilateral dreptul, fara a anunta in prealabil, sa schimbe, sa stearga sau sa actualizeze termenii si conditiile in orice moment. Euro Marsen SRL isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice parte ale serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website-ul www.winetaste.ro. Continuarea utilizarii serviciilor oferite dupa revizuire reprezinta acceptul deplin ale termenilor prezentului acord, inclusiv modificarile survenite

2. DESCRIERE

www.winetaste.ro reprezinta site-ul de prezentare a serviciilor si produselor oferite de catre firma Euro Marsen SRL

3. CONFIDENTIALITATE

Pentru a ne inbunatati serviciile cat si pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra poate aparea necesitatea de a va cere sa furnizati informatii personale cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de email, numarul de telefon etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a va transmite oferte despre serviciile si produsele firmei Euro Marsen SRL fara acordul dumneavoastra. Euro Marsen SRL se obliga sa protejez confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.winetaste.ro. Informatiile personale nu vor fi transmise catre alti terti. Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.winetaste.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despe dumneavoastra, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de catre dumneavoastra pe site-ul www.winetaste.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Euro Marsen va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra. Acestea sunt prelucrate si colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite de Euro Marsen trebuie sa va creati un cont pe site, la crearea acestui cont trebuie sa furnizati date personale cu date valabile. In momentul in care va creati site-ul puteti opta pentru primirea de informatii despre produsele si serviciile oferite de catre Euro Marsen SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de access, dreptul de interventie asupra informatiilor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor cu caracter personal ale dumneavoastra si aveti dreptul sa solicitati stergerea acestora. Trebuie sa luati la stiinta ca stergerea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra implica stergerea contului de pe site si astfel veti pierde unele din facilitatile oferite de cate www.winetaste.ro.

Pentru a execita oricare dintre aceste drepturi trebuie sa faceti o cerere inscis pe care sa o trimiteti prin posta la adresa Euro Marsen,   Sos. Stefan cel Mare, nr. 27, ap.31, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa www.winetaste.ro ", sau prin e-mail la adresa contact@winetaste.ro .

Va rugam sa cititi si Politica de Confidentialitate pentru a afla mai multe detalii.

4. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul crearii unui cont pe site-ul www.winetaste.ro iti poti crea un cont cu un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabili pentru pastrarea acestora in conditii de securitate si esti responsabil pentru toate activitatile care sunt facute pe site-ul www.winetaste.ro cu ajutorul acestui nume de utilizator si a parolei. Parola poate fi schimbata oricand in partea de administrare a contului dumneavoastra de pe site-ul www.winetaste.ro. Pentru orice probleme legate de contul dumneavoastra, pentru orice erori aflata in cadrul profilului dumneavoasta de pe site, daca descoperiti orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a contului dumneavoastra veti anunta imediat www.winetaste.ro pentru remedierea problemei. Dumneavoastra sunteti responsabil sa actualizati detaliile personale ale contului umneavoastra si sa va asigurati ca email-ul este corect. Euro Marsen SRL nu este reponsabila cu premii, cauze de actiune, daune, pierderi, cheltuieli, taxe care deriva din nerespectare termenilor si conditiilor site-ului. Este e datoria ta ca utilizator al site-ului www.winetaste.ro sa citesti termenii si conditiile site-ului si sa intelegi ca relatia ta cu Euro Marsen SRL se supune acestor termeni si conditii.

Ca utilizator al site-ului www.winetaste.ro esti e acord ca firma Euro Marsen SRL nu este responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a serviciului si ca esti responsabil pentru orice consecinta ar urma din aceasta.

5. SISTEMUL DE GARANTII

Euro Marsen SRL nu garanteaza calitate, responsabilitatea sau acuratetea informatiilor prezentate pe site. Desi incercam sa autentificam informatiile personale ale membrilor care se inregistreaza nu putem impiedica utilizatorii sa furnizeze informatii false sau in a folosi site-ul in scopuri ascunze. Cerem fiecarei persoane care se inregistreaza pe site-ul www.winetaste.ro sa actioneze in mod onest si etic atunci cand folosesc site-ul. Rugam fiecare persoana care se inregistreaza sa comunicati cu ceilalti membri ai site-ului cu bun simt si cu prudenta. Fiecare trebuie sa evalueze accuraterea informatilor oferite de ceilalti membri ai site-ului.

Ca posesor de cont pe site-ul www.winetaste.ro sunteti responsabil pentru mentinerea unui profil personal corect. Site-ul si informatiile de pe site-ul www.winetaste.ro sunt furnizate "asa cum sunt" iar folosirea site-ului se face complet si exclusiv pe riscul dumneavoastra. Euro Marsen SRLse deroga de la asumanrea oricarei garantii exprese sau implicite, nu garantam ca site-ul va corespunde asteptarilor sau cerintelor dumneavoastra, nu garantam ca informatiile prezentate pe site sunt fara greseli sau ca greselile vor fi corectate. Orice informatie, sfat sau idee obtinute fie oral fie scris de pe site-ul www.winetaste.ro sau de la orice orice membru inregistrat pe site nu reprezinta nici o garantie daca nu este mentionata in acest Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

Echipa Euro Marsen SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a corecta greselile si omisiunile de pe site-ul www.winetaste.ro. Euro Marsen SRL nu este responsabila cu erorile sau omisiunile pe care membrii site-ului le furnizeaza atat in profilul propriu cat si in informatiile pe care le posteaza pe site. Prin acceptarea acestui Accord accepti faptul ca www.winetaste.ro nu este responsabila pentru nici un fel de daune (directe, indirecte, mici sau mari, incidentale sau de importanta majora, care cauzeaza pierderi de profit dar care nu se limiteaza la asta) rezultate din utilizarea acestui serviciu). Esti de acord sa protejezi Euro Marsen SRL, www.winetaste.ro, operatorii, sucursalele, filialele, directorii sau angajatii sai de si impotriva oricaror cereri, actiuni, pierderi, pretentii, impuneri, daune costuri (incluzand onorariile avocatiilor), judecati, amenzi, cheltuieli, regularizari, decizii sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune cu o catre terta persoana sau catre tine, in legatura cu orice aspect relationat acestui Serviciu, sau cu Serviciul in sine.

7. LEGI SI JURISDICTIE

Orice reclamatie, controversa, problema sau litigiu care rezulta sau are o legatura cu acest Acord vor fi solutionate conform legilor in vigoare.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord este efectiv din momentul acceptarii sale pana cand este incetat de catre Euro Marsen SRL prin site-ul sau www.winetaste.ro. Euro Marsen SRL prin www.winetaste.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe utilizarea Serviciu-lui fara a anunta in prealabil in cazul in care se considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul acestor termeni si conditii. Prin acceptarea acestor termeni si conditii esti de acord ca www.winetaste.ro nu-si asuma nici o responsabilitate fata de tine sau de o alta terta persoana pentru orice suspendare a contului tau care are ca efect incetare a accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul site-ului www.winetaste.ro este protejat de legile dreptului de autor, atat de legea romaneasca a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici, de legea internationala a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici. Toate drepturile asupra continutului paginilor sunt rezervate Euro Marsen SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Euro Marsen SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul paginilor site-ului www.winetaste.ro. Daca doriti sa modificati, sa copiati, sa distribuiti, sa transmiteti, sa publicati, sa reproduceti, sa creati ceva derivat din informatile sau serviciile obtinute de pe site-ul www.winetaste.ro atunci va trebui accordul scris al firmei Euro Marsen SRL. Puteti descarca materialele specifice puse la dispozitie pe site-ul nostru pentru download sau pentru copiere dar nu le puteti folosi decat pentru scopuri personale, non-comerciale. Daca doriti sa folositi materiale de pe site, puteti sa ne contactati la telefonul 0040 722 220 114 sau prin email la contact@winetaste.ro .

Orice persoane care trimite informatii, fie ca e scrisa pe email, comentariu la un articol, mesaj direct catre alt membru sau orice fel de alta comunicatie isi asuma obligatia ca nu prejuduciaza in nici un fel drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu informatiile transmise. Orice persoana care expediaza orice informatie intelege ca incalcarea in orice fel al acestei obligatii nu angajeaza in nici un fel raspunderea Euro Marsen SRL, ci numai raspunderea personala a persoanelor respective.
Toate informatiile care se afla pe site-ul www.winetaste.ro sunt proprietatea Euro Marsen, drepturile (inclusiv cel de autor) acestora apartin Euro Marsen, orice persoana care transmite in orice fel informatii spre site accepta ca indiferent de modalitatea de trimitere a acestora ele intra in posesia site-ului. Utilizatorii site-ului sunt de acord ca cedeaza exclusiv si gratuit, in momentul transmiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

 

Recomandari

PRETURI SPECIALE PRODUSE SI SERVICII


Contact Info

Sector 2, BUCURESTI, Romania

tel: +40 722.220.114

email: sergiu_nedelea@winetaste.ro

S.C. Euro Marsen S.R.L.

J40/15791/2008 / CIF 24470417

BAN: RO32 BTRL 0470 1202 K35273 XX

Banca Transilvania - Pantelimon

English French German Italian Portuguese Russian Spanish